Krijim faqe interneti

Një faqe interneti rrit imazhin e kompanisë tuaj.

 • Përmirësim i shërbimit ndaj klientit

 • Gjenerim i të ardhurave për biznesin tuaj

 • Përforconi markën tuaj

Dixhital Marketing

Marketingu dixhital është kritik për të operuar një biznes të suksesshëm.

 • Arrini audiencën tuaj të synuar

 • Analitikë në kohë reale

 • Lidhuni me klientët tuaj

Networking

Instalim rrjetesh kompjuterike Networking, për zyrat dhe bizneset tuaja.

 • Virtualizim Rrjeti Citrix Provisioning

 • Instalim dhome serveri.

 • Siguri të rrjetit tuaj me anë të firewall.

Mirëmbajtje faqe interneti

Mirëmbajtja e faqes në internet duhet të bëhet në mënyrë që të mbani faqen tuaj të shëndetshme, të inkurajoni rritjen e vazhdueshme të trafikut dhe të forconi renditjen tuaj të SEO dhe Google.

 • Strategjia SEO

 • Siguri

 • Rritje biznesi

E-commerce

Krijim dyqan online për biznesin tuaj.

 • Dixhital Marketing.

 • Google Adwords setup

 • Monitorim i fjalëve kyçe SEO.

Elektroteknikë

Riparim qarku elektronik PCB

 • Skeda elektronike të sistemeve ngrohje-ftohje.

 • Skeda elektronike të ashensorëve

 • Zhvillim projekti IoT

Cilësi   Besueshmëri

Se-Tek Sh.p.k ofron gjithë cilësinë dhe inovacionin e mundshëm tek klientët e saj, përsa i përket menaxhimit si dhe dizejnimit të faqeve të internetit.
Krijim faqe interneti

Përfitoni një konsultë personale.

Ne kujdesemi për të përmirësuar prezencën tuaj online,përmes prezantimit të shërbimeve që ju ofroni.

Konsultim Falas
04 22 53 169