Ne krijojmë të ardhmen.

  • krijim faqe interneti
  • Se-Tek shpk
  • seo se-tek shpk

Analizim projekti

Kompania juaj ka nevojë për një faqe interneti të mirëorganizuar dhe të personalizuar,duke përkthyer në “gjuhë dixhitale” vizionin tuaj dhe për t’ju ofruar klientëve një përvojë pozitive .

Zhvillimi

Marketingu është shpirti i tregëtisë, por në ditët e sotme çdo gjë ndodh ne komunitetin online.

Të jesh pjesë e motorrave të kërkimit është ‘must’, pasi kompania juaj ka nevojë të jetë e dukshme.

Rritja e biznesit

Kur ju keni një web online dhe funksional,atëherë ju keni pozicionuar veten për të qenë të arritshëm dhe të gjendeni lehtë vetëm me një klikim.

Cilësi   Besueshmëri

Se-Tek Sh.p.k ofron gjithë cilësinë dhe inovacionin e mundshëm tek klientët e saj, përsa i përket menaxhimit si dhe dizejnimit të faqeve të internetit.
Krijim faqe interneti
se-tek shpk

Konsultime për të marrë vendime të shëndosha.

Diskutimet dhe debatet për të mirën e projektit janë një pikë kyce për zhvillimin dhe rritjen e mëtejshme të punës.

Krijim faqe interneti
Mirëmbajtje
Mirëmbajtje të sistemeve mekatronike

Një nga parimet tona më të rëndësishme është mbajtja e klientit të kënaqur, duke përmirësuar praninë e tyre online përmes prezantimit të biznesit, të produkteve dhe shërbimeve që ata ofrojnë .

Klientë Privatë

Bizneset e vogla dhe të mesme, të cilat kërkojnë një zgjidhje për nevojat e krijimit të faqeve të internetit dhe mirëmbajtjes së tyre janë një konsultë larg.

Klientë publikë

se-tek shpk

Me një staf të kualifikuar me disa vite eksperiencë në zhvillim, mirëmbajtje dhe në ndërtimin e faqeve të internetit na lind e drejta të bëhemi pjesë e punëve publike,siç janë institucionet shtetërore dhe objekte të mirëmbajtjes publike.

Industri

ClimaCasa

Bizneset e mëdha janë gjithmonë në kërkim për të forcuar brand-in ose markën e tyre. Përpjekjet e para janë prezenca online në rrjete sociale me postime të organizuara dhe strategjinë në indeksimin e motorave të kërkimit. Kjo është një pikë e fortë të cilët ,ne si SE-TEK sh.p.k e bëjmë me pasion dhe përkushtim.

ClimaCasa
Aksesore Al
ClimaCasa

Rezervo një

konsultë falas.

Faleminderit për mesazhin tuaj. U dërgua me sukses.
Mesazhi juaj nuk u dërgua pati një problem, provoni përsëri ju lutem.