Kush jemi ne

SE-TEK sh.p.k ofron përkujdesje për imazhin e biznesit tuaj në komunitetin online.

SE-TEK sh.p.k operon tashmë në tregun Shqipëtar prej vitit 2017, me aktivitet kryesor në mirëmbajtje të sistemeve mekatronike.Kompania ka një staf të specializuar në instalimin e sistemeve të vëzhgimit CCTV për shtëpi, biznese dhe institucione, të cilët kujdesen deri në detaje në shërbimin ndaj klientit.

Objektivi kryesor i kompanisë është që të plotësojë nevojat e klientit në komunitetin online dhe jo vetëm.

Për ne është e rëndësishme të jemi gjithmonë pranë klientëve tanë, të përmbushim kërkesat e tyre dhe t’ju ofrojmë suport teknik 24/7 .

ARJAN STEFANI

Themelues – aksesore.al

Klienti është i pari

Ai ështe burimi ynë më i madh i shërbimit

Pasioni

Pasioni për inovacionin

Etika

Çdo klient trajtohet me respekt dhe dinjitet

Standarti

Zgjidhje profesionale për shërbimet e ofruara

Vlerat tona.

Ne i ndihmojmë njerëzit të bëjnë biznesin e tyre më transparent, të fortë dhe më të lehtë për t’u njohur kudo në komunitetin online.

Përfitimet.

Current openings.

Frontend developer, software tester

Tirane-Shqiperi

Apliko Tani

Backend Developer

Tirane-Shqiperi

Apliko Tani

Asistent administrimi

Tirane – Shqiperi

Apliko Tani

Specialist CCTV

Tirane – Shqiperi

Apliko Tani