Aplikimi i strategjive për optimizimin në motorët e kërkimit.

Një pjesë e rëndësishme në marketingun dixhital është aplikimi me saktësi i fjalëve kyçe SEO

 • Monitorim i faqes nëpërmjet google analytics.

 • Monitorimi i fjalëve kyce të përdorura nëpërmjet alexa metrics.

 • Përdorimi i google tag manager për reklamat në google ads.

 • Enkriptimi i faqes nëpërmjet çertifikatave të sigurisë SSL.

Publikimi.

Pasi një faqe bëhet gati për lançim, një pjesë e rëndësishme është mbajtja e saj në mënyrë dinamike dhe të gjallë.

 • Ju mund të publikoni foto dhe njoftime vetë, nuk është nevoja që të dini gjuhë programimi.

 • Ju mund të analizoni trafikun nëpërmjet mjeteve ndihmëse.

 • Ju mund të përmirësoni përdorimin e fjalëve kyçe SEO.

Krijimi i Brand-it

Krijoni Brand-in tuaj, mbajeni atë gjatë gjithë kohës në monitorim.

 • Krijim Logo.

 • Krijim Banera & Postime.

 • Përpilim i shërbimeve.

 • Krijim i rrjeteve sociale dhe mirëmbajtjen e tyre.

i Besueshëm nga kompanitë që po rriten me shpejtësi:
ClimaCasa
Aksesore Al
ClimaCasa

Benefite të shkëlqyera nga SE-TEK sh.p.k.

Rezervo një

konsultë falas.

Faleminderit për mesazhin tuaj. U dërgua me sukses.
Mesazhi juaj nuk u dërgua pati një problem, provoni përsëri ju lutem.