Rreth nesh.

SE-TEK SHPK që prej vitit 2017, ofron shërbim profesional në ndërtimin, dizenjimin dhe menaxhimin e faqeve të internetit.

Gjithashtu ofron shërbim profesional për survejime me kamera ,si dhe instalime te sistemeve të vëzhgimit CCTV për shtëpi, biznese dhe institucione.

Misioni ynë

Të ndihmojmë çdo biznes në rritjen e tyre online duke ofruar cilësi,stabilitet dhe garanci .

Me ndihmën tonë biznesi juaj do të mbështetet me zgjidhjet më inovative, të përshtatshme dhe të personalizuara që ndihmojnë në prezencën tuaj në motor kërkues, me synimin që të paraqiten në maje të listës së rezultateve kur bëhet fjalë për një term personifikues të shërbimit që ju ofroni .

i Besueshëm nga kompanitë që po rriten  shpejtë:
ClimaCasa
Aksesore Al
ClimaCasa

Vlerat tona.

Ne i ndihmojmë njerëzit të bëjnë biznesin e tyre më transparent, të fortë dhe më të lehtë për t’u njohur kudo në komunitetin online .

Klienti është i pari

Ai ështe burimi ynë më i madh i shërbimit

Pasioni

Pasioni për inovacionin

Etika

Çdo klient trajtohet me respekt dhe dinjitet

Standarti

Zgjidhje profesionale për shërbimet e ofruara

Karriera

Deshironi të bëheni pjesë e stafit tonë?

Qëndroni të informuar për të rejat e përditësuara.

Shiko njoftimet

Zyrat tona.

Shqiperi, Tirane

Rruga e Kavajes nd 126 Kat I

Kontakt: 04 22 53 169

Përfitoni një konsultë personale.

Ne kujdesemi për të përmirësuar prezencën tuaj online,përmes prezantimit të shërbimeve që ju ofroni.

Konsultim Falas
04 22 53 169