• Mire se erdhet ne SE-Tek

  Cilesore , Te Besueshem, Te Shpejt

  Produkte
 • Mire se erdhet ne SE-TekSHPK

  Cilesore , Te Besueshem, Te Shpejt

  Produkte
 • Mire se erdhet ne SE-TekSHPK

  Cilesore , Te Besueshem, Te Shpejt!

  Produkte
Jemi te hapur nga 08:00 deri ne 16:00. Na telefononi per cdo informacion qe kerkoni ne +35542253169 Rruga e Kavajes,Nd.126 ,Kat I
 • setek shpk
 • Dolibarr

  KUSH JEMI?

  MESO SE KUSH JEMI DHE CFARE OFROJME!

  image

  SE-TEK SHPK eshte nje kompani serioze e themeluar ne vitin 2017. Nje nga parimet tona me te rendesisshme eshte mbajtja e klientit te kenaqur dhe kryerja e nje sherbimi cilesor.

  image

  Ne jemi te besueshem

  "Jemi transparente ne procesin e punes.Ju degjojme dhe zbatojme kerkesat tuaja.

  image

  Ne jemi te shpejte

  Qe ne momentin e marrjes se punes apo porosise, stafi yne punon menjehere per ta kryer ate.

  image

  Ne bashkepunojme me ju.

  SE-TEK SHPK mendon se nje nga menyrat me te mira te kryerjes se nje pune me sukses eshte komunikimi i mire me klientin dhe bashkepunimi me te.

  NA KONTAKTONI

  SE-TEK SHPK, per te mundesuar nje sherbim me klientin sa me te shpejt ne kohe, ve ne dispozicion kete formular konakti.

  • Rruga e Kavajes,Ndertesa 126,Kat I
   Tirane, Shqiperi
  • +35542253169
   +355672229122
   +355674032999
  • E HENE - E PREMTE: 08:00 am - 16:00 pm
   E SHTUNE: 08:00 am - 14:00 pm